Kennel Engsboda

Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Tina Engström - 30 augusti 2010 19:31

I helgen har jag varit och sprungit "vänstervarv" på Gotland. Hade sällskap av ett Almanzagäng med Sussie i spetsen.

På lördagen hade vi sovmorgon, det var ett gäng andra raser innan oss. Farin och Elliot var dessutom flyttade till en annan ring.Lena Karlsson var snäll och hjälpte till med handling av Farin, som slog Elliot och blev BIR valp, Elliot blev BIM. Båda fick jättefin kritik. Elliot: 7mån,utm storlek och propotioner,långsträckt huvud,vacker hals,överlinje,kors och bakställ, lite rak i fronten,utm benstomme, härligt vägvinnande sidorörelser,ännu lite ostabil fram. Farin: Utm storlek och propotioner, vackert huvud. Bra vinklar fram och bak, mkt välkroppad f åldern. Härligt vägvinnande sidorörelser, ngt ostabil fram.

  

                 E. Pink Panther  "Elliot     &   E.Sugar Brown    "Farin"


Mascot vann sedan jaktklassen med CK och fin kritik, blev tyvär oplac i BH. Triss vann också sin jaktklass med CK, men där gick det bättre och hon "sprang" in som 4 BT (strax bakom Certet igen)   


På söndagen blev Farin BIR valp igen, så duktig i ösregnet ! Mascot vann återigen jaktklassen med CK, men ingen plac i BH då heller    Däremot fick han vara med i Almanzas Uppfödargrupp som blev BIS2, duktig pojk !!! (Triss och Elliot var ej anm till söndagen)


 Det bästa av allt är hur duktiga hundarna, framförallt "småttisarna", är i olika miljöer. de finner sig i det mesta och tar det med ro, älsklingshundarna   


I veckan bär det av norrut för ett möte mellan Triss och Blizzak , vi får hoppas att tycke uppstår   

Kram på er alla!!! 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards