Kennel Engsboda

Alla inlägg den 21 juli 2009

Av Tina Engström - 21 juli 2009 00:03

Katastrofen är ett faktum hemma, trodde inte man kunde bli så handikappad utan Internet. Det slutade fungera förra veckan, efter hur många samtal som helst med enorma väntetider ,hos Telia, har de nu ÄNTLIGEN lovat att skicka ett nytt modem, Pust! Tur att jag har 2 nätter kvar innan semestern och kan låna dator på jobbet :-)

Vi ligger just nu i hårdträning inför Flatfestival, Flatmästerskap och så "råkade" vi komma med på B-prov nästa vecka. Hej o hå, tur att man ser till att ha fullt upp, medans "normala" människor åker på semester kämpar vi med vattendirigeringar och lydnadsträning :-)

 Igår tog vi lite "ledigt" och åkte till Köping på Utställning. En lite bister finne (Kari Salminen) var det som dömde. Efter att 8 av 10 unghanar åkt ut med blå band, kändes det lite nervöst att gå in med Mascot i JKL, vi vill inte ha fler blå band :-( Men vi var faktiskt den enda av 3 hundar i klassen som fick RÖTT band,dessutom kostade domaren på sig ett CK = Klassvinst för Prinsen, vi blev sedan inte placerade i BH, men var relativt nöjda ändå.

När det sedan var dags för tikarna fortsatte regnet av blå band. Efter att ha

"konsulterat" både den ena o den andra om hur jag skulle göra med Yra, hon är som Svinto på rumpan, så tog vi en chans och gled in i ringen iallafall. Jippie, rött band även där, "Fin päls" står det i kritiken, han kan inte ha varit helt nykter :-) Sedan i konkurrensen stod jag åter först,jättekul, CK även på henne.Men oplac i Bästa Tik.

Åkte hem, nöjd efter vinster i JKK med båda hundarna och en dag i trevligt sällskap.


                           "Graciösa" matte med Yra i snöret

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards