Kennel Engsboda

Alla inlägg den 1 september 2008

Av Tina Engström - 1 september 2008 11:19

 

                 Melvin, Engsboda Tolouse Lautrec ,ägare Cecilia Aletorn


I helgen var Anna Q & jag på "Gotlandsturne" tillsammans med en massa trevliga människor. Fredagskvällen ängnade vi åt trimmning, god mat och laddning inför helgen.

Lördagen inleddes med debut för Mascot i LKL2, en liten test, då jag inte anser att han var helt klar för den klassen. Men med "farmors pannkakor" i åtanke, så gjorde han ett riktigt bra program, missade tyvär 1a priset med en futtig poäng, 159 blev det :-( Tack snälla Anna för pepping !!!

Sedan var det dags för Melvin, E Tolouse Lautrec att visa upp sig i UKL, den största klassen med 10 hundar, Anna visade honom kanon och han blev 2a med CK . Mascot var ensam i JKL, fick CK och slutade som R BH. Melvin slutade som 3 BH, strax efter Certet !!! :-)

Mascot och jag var sedan med i Almanzas Uppfödargrupp och JAG sprang runt i en liten vit kjol, de tittade nog mest på hundarna, för vi blev BIS 3 i Uppfödargruppen !! :-)

Lördagkväll blev det mycket fira, våra kamrater hade ju både en Certhund och en nybliven Champion !! Kanonkul kväll på "Munken", med god mat och mycke dans :-)

Söndagen gick också bra, då Melvin återigen blev 2a i UKL m CK och slutade som RBH. Mascot bytte då plats och stod 4BH.

Ett stort TACK till Anna, som är en klippa i alla lägen, och till Sussie, Carina, Carina, GeirOve och Stefan som gjorde denna helg oförglömlig !! Tack även till Malin, som tog med Melvin till Gotland !

                    Rut & Kry, trötta efter en tuff helg i ring och skog!


På hemväg sedan fick jag höra att Aliz,Triss syster från Bez Amiz , blivit BIS valp  i Uddevalla!! Bingo ler och applåderar från hundhimlen! Stort GRATTIS!!!


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards